Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gümrük Müdürlüğüne Yeni Bina..

Karabük Gümrük Müdürlüğü Hizmet

Karabük Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası İhalesi 22 Ağustos’ta

 

 

AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili Prof. Dr. Burhanettin UYSAL, yaptığı açıklama da; Karabük Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası’nın Etüt Proje ihalesi 22 Ağustos 2017 tarihinde ihalenin ivedilikle yapılması için 21-B pazarlık usulü ile yapıldığını belirtti.

Milletvekili UYSAL açıklamasına şöyle devam etti: “Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent TÜFENKÇİ’nin 11 Şubat 2017 tarihinde Karabük’ümüzü ziyaretinde yerinde incelemelerde bulunduğumuz Gümrük Müdürlüğü yeni Hizmet Binası süreci hızla ilerliyor.

7464 m2 alan üzerinde 2858 m2 kapalı alan şeklinde Etüt Proje ihalesi yapılacak olan Karabük Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası, 2018 yatırım bütçesine inşaat olarak teklif edilerek, 2018 yılında inşaatına başlanılacak.”

Karabük, kalkınmada ve yatırımda emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten UYSAL, “Son on beş yılda aldığı hizmetlerle merkez ve ilçeleriyle adeta çehresi değişen şehrimiz her alanda büyümeye devam ediyor. AK Parti iktidarı ile bugüne kadar ulaştırmadan, sağlığa, eğitimden altyapıya aldığı tüm hizmetlerle gelişen ve büyüyen şehrimiz Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası ile bir yatırım ve hizmetle daha taçlanmış olacaktır. Dün olduğu gibi bugüne kadar Karabük’e yapılan her türlü icraat ve yatırımda desteklerini ve emeklerini bizden esirgemeyen başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent TÜFENKCİ’ye, tüm milletvekillerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunarım.” Dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO