Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ULUPINAR ALMAN İŞ ADAMLARINI KARABÜK’E DAVET ETTİ

  SHERATON MASLAK ‘TA

 

SHERATON MASLAK ‘TA  

OPENSCAPE BUSINESS LANSMAN

TOPLANTISINDA,  

AK PARTİ KARABÜK

BELEDİYE BAŞKAN

ADAY ADAYI

ÖZGÜR ULUPINAR

ALMANYALI İŞ ADAMLARINA

KARABÜK’Ü ANLATTI.

 

fotoğraf (3)

Elkotek EC’nin Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştirdiği Unify’ın (eski adı Siemens Enterprise Communications) yeni tümleşik iletişim çözümü, Sheraton Maslak Otel’de yapılan tanıtım toplantısı ile duyuruldu.

Efor Grup Yatırım Direktörü ve ELKOTEK EC İcra kurulu üyesi  olan aynı zamanda Karabük AK Parti belediye başkan aday adayı Özgür Ulupınar yaptığı açılış konuşmasında Türkiye de Yapılan proje ve yatırımları anlattı.

Özgür Ulupınar Almanya’dan toplantıya katılan iş adamlarına Karabük’ü anlattı ve yatırım yapmaları konusunda her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 Elkotek’in iş ortakları, sektör yöneticileri, Unify’ın yönetici ve mühendislerinin de katıldığı toplantı büyük ilgi gördü. 100 kişiyi aşkın katılımcının bulunduğu toplantıda, Unify’ın tümleşik iletişim çözümü olan OpenScape Business ürünün tanıtımı ile birlikte canlı demo sunumu da yapıldı.

Toplantı  sonrasında, Elkotek iş ortakları ve diğer katılımcılar, OpenScape Business’in yeni iş ve satış olanakları yaratacağı yönündeki olumlu görüşlerini bildirirlerken AK parti belediye başkanlığına aday adaylığı koyan Özgür Ulupınar’ı tebrik ettiler.

cats

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO