Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Abdullah Çakır, CHP İl Başkanlığına Aday

  Cumhuriyet Halk Partisi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanlığı için Abdullah Çakır adaylığını resmen duyurdu.

 

Çakır’ın adaylık açıklaması şöyle; 

 

Sayın basın mensupları, il başkanım, ilçe başkanlarım, il ilçe yöneticilerim, gençlik ve kadın kolları başkanlarım ve yöneticilerim, belediye meclis üyelerim, Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarım, değerli misafirler hepiniz hoşgeldiniz.

Biz arkadaşlarımızla aday olmayı düşünmeden önce Karabük’te neler yapabiliriz, neleri değiştire bilirizi düşünerek bu yola çıkmaya karar verdik.

Yapabileceğimiz ilk işin ben değil biz olması gerektiğini düşünerek bizler Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimine talip olduk. Önce Karabük halkının ve basınımızın bunu bilmesini isteriz. Bundan sonra ilk sloganımız başın düştükçe dara Cumhuriyet Halk partisini ara olacaktır.

Değerli delege arkadaşlarım, eğer bizlere bu yetkiyi verirseniz Karabük’te gitmediğimiz köy sıkmadığımız el kalmayacaktır.

İlimizin neresinde sorun varsa, çözümlerimizle beraber bizler orada olacağız. Sessiz toplumun yükselen sesi olacağız.

Karabük halkının üzüntüsü bizim üzüntümüz, sevinci bizim sevincimiz olacaktır.
İyi ve kötü her zaman üyelerimizin ve halkımızın yanında olacağız.
Kimsesizin kimsesi, sessizlerin sesi olmak ilk hedefimiz.
Bundan sonra ben değil, biz olarak tüm üyelerimizi kucaklayacağız.
Beyaz bir sayfa açıp parti içinde kırgın, küskün, kızgın kim varsa onlarla konuşup, düzenli olarak partimizde toplantılar yapıp onların görüşlerini alıp değerlendireceğiz.

Köy köy, mahalle mahalle dolaşıp başta parti üyelerimiz olmak üzere herkesle kucaklaşacağız.

Sürekli partililerimizle ve halkımızla iç içe olup onlarla irtibat halinde olacağız.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sonuna kadar sahip çıkacağız. Emeğin başkenti Karabük’te partimizi hak ettiği yere taşıyacağız.

Sayın delege arkadaşlarım; eğer örgüt çalışsın, her yerde onurla partimizi temsil etsin istiyorsanız bizler buradayız. Bizlere vereceğiniz destekle bunları başarabileceğimize inanıyoruz.
24 Aralık 2017 Saat 11:00’da Karabük Kent Meydanı Belediye Nikah Salonunda yapılacak olan il kongremize tüm delegelerimizi, üyelerimizi, Karabük halkını ve değerli basın mensuplarını bekliyor hepinize saygılarımızı sunuyoruz.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO