Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gözler Kadıköy’de

Ülker Stadı’nda bu akşam

Ülker Stadı’nda bu akşam saat 20.00’de başlayacak

mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.

 

 

 

İzmir Bölgesi Hakemi Alper Ulusoy bu sezon Kadıköy’de Fenerbahçe nin 3-1 kazandığı Malatya maçını yönetmişti., 

15 maç sonunda 8 puan toplayabilen ve ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor  bu sezon Galatasaray karşısında da takımın başında yer alan antrenör Levent Açıkgöz ile  Fenerbahçe deplasmanında sürpriz arayacak. Ligde zor günler geçiren Karabükspor’da takımın en önemli gol silahı olan Seleznyov’un sakatlığı devam ediyor. Ukraynalı forvet, zorlu deplasmanda takımını yalnıs bıracak. Konuk takımda 11’in değişilmez isimlerinden stoper Dany’nin de Sarı-Lacivertliler’de karşı forma giymesi beklenmiyor. Karabük’te cezalı oyuncu bulunmuyor.

Ligde oynadığı son 7 maçta mağlubiyet alan Karabükspor deplasman sıkıntısı da devam ediyor.

13 golle ligde kalesinde en çok gol gören Karabükspor 11 kez alınan mağlubiyetle de ligde en çok mağlup olan takım..

Öte yandan; Kırmızı- Mavililer, yeni Yönetim yeni hoca bir sayfa açmak istiyor. Kadıköy’den puan çıkarıp yeni bir sayfa açmak isterken, Lacivert sarılılarda  bu maçta fark hesapları yapıyor.

Aykut Kocaman, kazanan takımı bozmama geleneğini bu akşam da devam ettirecek denirken, tek  değişikliğin, sakatlığı bulunan Janssen’in yerine Soldado’nun görev yapması olacak…

Ligde son 5 maçta 5 gol atıp 1 asist yapan Giuliano formunun zirvesinde. Sambacı, Soldado ile birlikte oynadığı maçlarda arkadaşıyla iyi bir uyum yakaladı. 27 yaşındaki oyuncu, takımının en önemli gol umutlarından biri olmasının yanı sıra atakları da yönlendirecek.

Fenerbahçe, Süper Lig’de sahasında oynadığı son 12 maçta da kalesini gole kapatamadı. Son olarak geçen sezon 5 Mart’ta Osmanlıspor’u 1-0 yendiği maçta gol yemeyen sarı-lacivertli takım, daha sonra seyircisinin önünde oynadığı 12 lig karşılaşmasında da filelerinin havalanmasına engel olamadı.

Fenerbahçe, bu sezon sahasında gollü maçlar çıkartırken bu akşam ki maçta da fark bekleyen sarı lacivertliler Kadıköy’deki bu sezon oynadığı 7 lig maçında toplam 33 gol olurken, bu gollerin 20’si sarı-lacivertli takımda geldi.

İki takım arasındaki 19. randevu

Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, Süper Lig’de 19. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligde geride kalan 18 maçtan 13’ünü Fenerbahçe, 4’ünü Kardemir Karabükspor kazandı, bir müsabaka da berabere sonuçlandı.

Rekabetteki son 5 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe’nin 39 golüne, Kardemir Karabükspor 18 golle yanıt verdi. Geçen sezon ki maçları Fenerbahçe, İstanbul’da 5-0, Karabük’te de 1-0’lık skorlarla kazandı.

 

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR 

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Josef, Mehmet Topal, Dirar, Giuliano, Aatif, Soldado

Karabükspor: Rybka, Kerim, Barış, Gaman, Ibanez, Ceyhun, Poko, Torje, Skulason, Grozav, Yatabare

Web Tasarım & SEO: Best4SEO