Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MALKOÇ “MİLLİ GÖRÜŞÜN TEK TEMSİLCİSİ BİZİZ”

    ” Bu

 

 

” Bu seçim iktidarın yanlışlıklarının değerlendirileceği bir seçim olacaktır”

SAADET PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI

SONER MALKOÇ “MİLLİ GÖRÜŞÜN TEK

TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİDİR” DEDİ

 

saadet-partisi_47730SP Karabük merkez ilçe başkanı Soner Malkoç bugün bir basın bildirisi yayımlayarak şöyle dedi ; Değerli basın mensupları ,çok kıymetli Karabüklü Hemşirelerim,

 Hepimizin malumu olduğu üzere, artık yerel seçim rüzgarları, giderek şiddetini artırmakta. Her seçim dönemi olduğu gibi, daha önce Karabük gündeminde olmayan ,Karabük’ün sorunlarını bilmeyen, yaşamayan ve Karabük’ümüzle hiç ilgilenmeyen bir takım isimler de muhtelif partilerden aday adayları olarak belirmektedirler. Biz inanıyoruz ki; Sıkıntıları zamanında, Karabük’ün, Karabüklü’nün yanında olmayan ,dertleri ile dertlenmeyen, sorunlarını bilmeyen ,insanımızla hemhal olmayan bu isimler, aziz hemşerilerimiz tarafından teveccüh görmeyeceklerdir.

Yine, her dönem olduğu gibi bu seçim döneminde de, tüm Türkiye’de ve Karabük’te iktidarın Milli Görüş camiasını linç etme, perdeleme ve yok sayma operasyonlarını görüyoruz. Bakınız iktidar bu seçim de , aday adayları listesinde, daha önce Karabük’te Milli görüş camiasında görev almış, hizmet etmiş ama şu an Milli Görüşle hiçbir organik bağları kalmamış , adaylara yer vermekteler. Buradan bir kez daha rahmetli Erbakan Hocamızın, bir sözünü hatırlatmak isterim ”Milli görüşün tek temsilcisi SAADET PARTİSİ’dir. Milli Görüşçü olduğunu iddia edenler , yalnızca SAADET PARTİSİ’nde yer alırlar”. Bu sözden de anlaşılacağı gibi bu gün iktidarın yanlışları içerisinde, İktidar çatısı altında, hiçbir Milli Görüşçü siyaset yapamaz. Yaptığını söyleyenler , ya Milli Görüşü anlayamamışlardır ya da tabandaki Milli Görüş oylarını maske takarak, devşirme peşindedirler. Ama unutulmaması gereken bir konu var ki, onca esen rüzgarlar da, bir yaprak misali savrulmayan kadim Milli Görüşçüler, bu basit oyunlara da aldanmayacaklardır elbet.

Bahsetmeden geçemeyeceğimiz bir diğer konu da İktidarın öğrenci evleri operasyonlarıdır. Sayın iktidar sahipleri bilmelidir ki ; Zina kendileri tarafından bir hak ve özgürlük sebebidir anlayışıyla, 2005 yılında ,suç unsuru olmaktan çıkarılmıştı. Bu serbestiyetin neticesi, bayan ve erkek öğrenciler aynı evde kalıyorlarsa, sizlerin, bu konuda şikayet etme hakkınız kalmamıştır. Ayrıca, bu zamana kadar nerede idiniz ? Aradan koca 8 yıl geçmiş, bu dönemde işlenen günahların müsebbibi kim olacak, dindar gençlik bu zihniyetle mi yetiştirilecek ? Eğer dindar gençlik yetiştirme konusunda gerçekten samimi iseniz haydi buyurun zinayı yasak etmeyle başlayalım bu işe.

Değerli arkadaşlar, iktidar tümüyle tezatlarla dolu bir yönetim örneği sergilemektedir. Aziz Milletimiz artık anlamıştır ki; bu böyle gitmez. Bu seçimler iktidarın yanlışlıklarının değerlendirileceği bir seçim olacaktır. Artık deniz bitti. Sorunları çözüyormuş gibi yaparak, milleti oyalama dönemi ,artık sona ermiştir. Gençleri iş vaat ederek, geçici istihdamlarla, bir oy mekanizması haline getirme anlayışı , bu seçimler de karşılığını bulacaktır.

Biz inanıyoruz ki gelecek , Allah’ın izniyle, Milli Görüş kadrolarıyla aydınlanacaktır. Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni özgür ve adalet üzere kurulu bir dünya Aziz Milletimizle birlikte, yine bu Aziz Milletin tek temsilcisi olan Milli Görüş kadrolarıyla olacaktır.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO