Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

NAMAL ” BAŞBAKANIMIZ MÜJDEYİ VERDİ” DEDİ

      Başbakan

 

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 5-9 Kasım arası, Finlandiya, İsveç ve Polonya’ya yaptığı resmi ziyaretlerinde yer alan Karabük TSO Başkanı Sedat Namal,yurtdışı dönüşü gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

NAMAL “ BAŞBAKANIMIZ MÜJDEYİ VERDİ” DEDİ

 

ERF

 

 

Karabük, Zonguldak ve Bartın illerini yakından ilgilendiren Filyos Vadi projesi hakkıında Başbakan Erdoğan’la uçakta görüşme yapma imkanı bulduğunu ifade eden Sedat NAMAL ,”Sayın Başbakanımıza Batı Karadeniz havzasının kendisinden müjde beklediğini, Filyos projesinin öneli olduğunu ifade ettim, Kendileri konuya çok hakim hemen projenin son aşamaya geldiğini ve projenin inşallah başlayacağı müjdesini verdi.Konuyu Sayın M.Ali Şahin ile paylaştım Sayın Şahin’de Filyos Projesiyle ilgili gelişmelerin umut verici olduğunu da söyledi, Sayın Başbakanın “Biz 2015-2016 yılı gibi liman projesini aktif hale geçirmeyi planlıyoruz. Filyos Vadisi Projesi’nin ilk ayağı olan Filyos Limanı Projesi bizim için hayati bir önem taşıyor.” ifadeleri hepimizi umutlandırdı,” dedi

 

Filyos Liman Projesi Karabük ve Kardemir için olmazsa olmazlarımızdan biri ve hayata geçirilmesi durumunda önemli bir süreç yaşanacak diyen NAMAL ; ” Filyos Vadisi Zonguldak – Bartın ve Karabük üçgeninde Batı karadeniz havzasını kapsayacak bir proje olmasına rağmen ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır. Bizde bunun bilince konuyu Başbakanımızın yurtdışı gezisi sırasında kendilerine ilettik. Kendileri de bize projenin son aşamalara geldiğini ve projeye başlanacağı müjdesini verdi. Bizlerde bu bilgiyi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin bey’e ilettik. Kendisinin Filyos Projesini yakından takip ettiğini ve gerekli çalışmaların hızlandırılması yönünde girişimlerde bulunduğunu iafade etti, tüm gelişmeler olumlu ” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO