Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VERGİLİ” TUVALETLERİ BEDAVA YAPACAĞIZ”

      Karabük

 

 

 

Karabük Belediye Başkanı Rafet VERGİLİ Karabük mahallelerine yapılan hizmetler , yatırımlar öyle küçümsenecek gibi değil” dedi..

 

MANSETT

Kentin mahallelerini  gezmeye  devam eden Başkan Rafet Vergili Bayırmahallede yaptığı açıklamada ise 50 senedir Karabük’te aşılamayan konuları açtık dedi ve “Bayırmahallede buradan akan yağmur suları nerede toplanıyordu, aşağıda toplanıyordu. Bunlarla ilgili drenaj programı bile 50 senedir Karabük’te çözülmemiş, şimdi bunu da yapıyoruz. Yapacağım bir imar programıyla buraları değerlendiremiyorsam bu yolları da fazla konuşmaya gerek yok.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

25112013_bayir_2

Vergili Bu haddehaneleri şehir dışına çıkartabiliyorsak, bu mahallenin değeri ikiye katlanır, üçe katlanır, bunun yapılması lazım.” diyerek açıklamalarına şöyle devam etti ; ” Bu mahallenin bir sosyal yaşam merkezi kaldı. Bu mahalleye sosyal merkezi değil sosyal hizmet binası yapılacak. Çok daha geniş kapsamlı. Ön taraftaki yer bizim değildi, oraya sosyal hizmet binası yapılacak. Hastanede oradan gidecek. Belki bizim yardımlarımızı dağıttığımız depolarımız olacak, büyük bir hizmet binası. Üstü sosyal yaşam merkezi, aile hekimliği, ne gerekiyorsa hepsi yapılacak. Birde çocuklara parkla ilgili çalışma yapacağız. Yapacağımız başkada bir eksiğimiz kalmadı. Asfaltta tamamlandığı zaman, doğalgazda verildi, bütün programlar bitmiş olacak. Ulu Caminin vakıf başkanıyla konuştum. Yakında camiye mühendis yollayacağım ulu camiyle ilgili neler yapılabilir, hepsi projelendirilecek, vakıfla beraber yapacağız ve tuvaletleri de bedava yapacağız”