Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞAHİN YENİDEN BAKANLIK YOLUNDA

ŞAHİN YENİDEN BAKANLIK YOLUNDA

ŞAHİN YENİDEN BAKANLIK YOLUNDA

 

maşn

 

Bakanlar Kurulunda yer alan bazı isimlerin belediye başkanlığına aday olması sonrasında kabinede yapılması beklenen revizyonun ilk işareti dün geldi. Yapılan açıklamada revizyonun bu ay içinde yapılacağı belirtildi.

 

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde kabine değişikliği yapılacağı yolunda yapılan iddialar Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Siyaset kulislerinde kabinede 7 bakanın değişebileceği iddia edilirken Karabük’te gözler Mehmet Ali ŞAHİN’E çevrildi.

Bu iddialar Haziran 2011 seçimleri dahil, her kabine değişikliğinde adı gündeme gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in ismi üzerine medyada yaygınlaşırken , birde Belediey başkanlığına aday olacak isimler bölgelerinde rahat çalışsın diye değişime gidileceği belirtiliyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklandı. Adalet Bakanı Sadullah Ergin de Hatay’dan aday olacağı kesinleşti.

987654321

ŞAHİN YENİDEN BAKANLIK YOLUNDA

Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın yakın çalışma arkadaşı olan ve partinin 2.adamı olarak görünen halen Ak Parti Genel başkan yardımcısı görevinde bulunan M.Ali ŞAHİN’İN bakanlık yolunun açık olduğu ve kabinede yapılacak değişiklik ile Adalet, Spor ve Gençlik yada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı için isminin geçtiği belirtiliyor.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO