Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞAHİN ” BELEDİYEDEN CEVAP BEKLİYORUZ”

  Karabük İl Kültür

 

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan Kütüphane binası ile ilgili olarak medyada yer alan haberler üzerine Karabük Gündeme özel açıklamalarda bulundu.

78 manset

ŞAHİN ” BELEDİYEDEN CEVAP BEKLİYORUZ”

 Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, ” Belediye Başkanı  Sayın Rafet Vergili şehir kütüphanesi yapılmadan önce bize geldi ve kütüphane binası yapacağını, projeyi birlikte yürütmemizi, daha sonra bize devredeceğini söylemişti. Bizden Bakanlığımızın yardımcı olmasını istemişti.. Bizde Bakanlığa gerekli başvuruşu yapmıştık… Bugün halen işletmeye alınmadı  ise bunun nedeni biz değiliz.  Biz İl Müdürlüğü  olarak Belediye Başkanlığımıza  2 ay önce yazdığımız yazıya  halen yanıt olamadık…Belediyemiz yazımıza cevap verdiğinde bizde gerekli işlemleri tabi ki başlatacağız” dedi

Medyada “atıl duruyor, neden açılmadı, neden hizmete alınmadı”  gibi  haberler üzerine bilgiler veren İl Müdürü Şahin, ” Buranın teşrifatı bakanlığımıza ait ancak  gerekli yazışmaların ve teslim şartlarının olgunlaşması lazım bu anlamda bilgi vermek isterim” diyerek Kütüphanenin bir an önce yeni binasına taşınmasını en çok kendilerinin istediğini belirtti.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO