Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AÇIKLANAMIYOR..!

  30 MART 2014

  30 MART 2014  YEREL SEÇİMLERİ  İÇİN  SAFRANBOLU’DA ADAY BELİRSİZLİĞİ YAŞANIYOR. AK PARTİ  İLÇELERDE ADAYLARINI MEVCUT BELEDİYE BAŞKANLARI İLE DEVAM EDECEĞİ YOLUNDA  BELİRTİLER VERİRKEN   ÖZELLİKLE SAFRANBOLU  CHP İÇİNDE TAM BİR ADAY BELİRSİZLİĞİ YAŞANIYOR..

 

MANSETT

 

chp-safranbolu-ilce-baskani-kayyum-surecini-4417358_o

SAFRANBOLU CHP İLÇE BAŞKANI ABDULLAH ÇAKIR KARABÜK GÜNDEME 27.12.2013 TARİHİNDE (http://karabukgundem.com/chp-safranboluda-5-ocaki-bekliyecek.html)  VERDİĞİ DEMEÇTE  5-6 OCAKTA PM TARAFINDAN ADAYLARININ BELİRLENECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI..

Safranbolu CHP tam bir aday belirsizliği yaşanıyor. Yerel seçim sürecinde 3 aday adayı başvurusu alan Safranbolu CHP ,  kamuoyu yoklamalarında adaylarının yeterli tanınırlığı konusunda sıkıntılar yaşadıklarını dile getirmişler  bir dönem önce ki adayları  ve eski CHP Milletvekili Mustafa Eren’in aday olabileceğini  belirtmişlerdi.

Ancak CHP kaynaklı  haberlere göre Ankara genel merkez düzeyinde yapılan bir dizi görüşmeler neticesinde Mustafa Eren’in  partiden istifa etmesi ve ardından başka siyasi partiler ile görüştüğü iddiaları gündeme getirilince PM 5-6  ocak tarihinde yapacağı açıklamayı erteledi.

adnan keskinSafranbolu CHP  kaynaklı bilgilere göre  Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’le görüşen ilçe yöneticileri Dr H.Avni Aksoy ismini ortaya attıklarını ancak Aksoy’un da bu şartlarda kabul etmediği 3  başvuru yapan adayında çok değerli isimlerden oluşmasına karşın tanınırlığı konusunda sıkıntı yaşandığı  iddia ediliyor.

CHP Safranbolu teşkilatının CHP Genel merkezde gurup  Başkan Vekilleri ile yaptıkları görüşmeler neticesinde yeniden çıkmaz hale gelen belediye başkanlık adaylığı için bu hafta içinde bir karar alınarak kamuoyuna açıklanacağı belirtti.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO