Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YA PARASINI VERİRLER…

  Belediye başkanı Rafet

 

baskan_vergili_7

Belediye başkanı Rafet Vergili,yapılan çalışmalar ve aynı zamanda battı-çıktı ile meydan düzenlemesine yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi.

Kütüphane ile ilgili olarak İl Müdürü İbrahim Şahin’in açıklaması sonrası , Belediye Başkanlığına yazılan Resmi yazı hakkında bir yorum yapmazken , Seçimden sonra para verirler yada ben alırım ” dedi.

 

MEHMET ALİ BEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRİYORLAR…

Görev süreci içinde devletten gerekli yardımları aldıklarını bildiren başkan Vergili, biz yaptığımız işlerde,aldığımız desteklerde her zaman hükümete teşekkür ettik. Benim belediye hizmetlerini finanse etme gibi bir sözüm olmadı ki. Mehmet Ali beyi yanlış yönlendiriyorlar. Devlet bizim yaptığımız işlerde gerekli desteği sağlıyor, bizlerde devletin yatırımlarında her türlü sorunu derhal çözüyoruz. Aksi halde hizmet yürümez.Benim yerel yönetimimde devletle bir sorunum olmadı.Tabi ki muhalefet olarak zaman zaman eleştirilerimiz olacak.Büyük eleştirileri zaten genel merkezimiz yapıyor.

KÜTÜPHANE İÇİN ANLAŞMAMIZ VARDI

Kütüphanenin devri ile ilgili yapılan açıklamaları değerlendiren başkan Vergili,kütüphane için belirli bir meblağ üzerinde zaten anlaşmamız vardı. Bakın birçok yurt içi yurt dışı tanıtımlara para bulunuyor, para harcanıyor. Bana göre seçimler bekleniyor seçimlerden sonra para verirler veya ben alırım. Diğer yanda yapılacak spor salonu için henüz bir gelişme yok. Bu yatırım için 300 bin TL gerekli olduğu söyleniyor. Spor bakanı bana göre yanlış yapmıştır. Küçük çocuklarımızı yanlış alışkanlıklardan kurtarmak için süratle böyle yatırımlara ihtiyaç vardır.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO