DOLAR 19,0884 0.1%
EURO 20,5514 0.15%
ALTIN 1.208,72-0,25
BITCOIN 5318540,86%
Karabük
13°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KABLO HIRSIZI YAKALANDI,SERBEST BIRAKILDI

KABLO HIRSIZI YAKALANDI,SERBEST BIRAKILDI

ABONE OL
3 Mart 2023 18:15
KABLO HIRSIZI YAKALANDI,SERBEST BIRAKILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karabük’te elektrik dağıtım şirketine ait bakır kabloları çaldığı iddia edilen şüpheli yakalandı . Konuyla ilgili olarak Karabük Emniyeti 30.01. 2023 günü saat 10:30 sıralarında polis merkezine intikal eden ‘Açıktan Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

Buna göre yapılan açıklamada ” Karabük Enerjisa isimli elektrik şirketine ait yaklaşık 40 metrelik 4*4 NYY elektrik için kullanılan bakır kablonun çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğümüz Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerimizce olayın aydınlatılarak gerçekleştiren şahısların tespiti amacıyla yapılan detaylı çalışma kapsamında görevlilerimizce olay yeri ve çevresinden alınan yaklaşık (300 GB) kamera görüntüsünün incelenmesi neticesinde olayı gerçekleştiren şahsın hırsızlık suçundan kaydı olan F. K. isimli şüpheli şahıs olduğu tespit edilmiş ve şahıs 02.03.2023 tarihinde ekiplerimizce yakalanarak göz altına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Şahsın iş ve işlemleri sonrasında Adli mercie sevk edildiği ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.