Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Stadyum Karabükspora Devredilme Aşamasında

KARABÜK’ÜN BAŞARILI İL MÜDÜRLERİNDEN

KARABÜK’ÜN BAŞARILI İL MÜDÜRLERİNDEN  GENÇLİK

HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ ABDÜLKADİR ÇETİN

STADYUMUN DEVİR AŞAMASINDA OLDUĞUNU BELİRTTİ.

383732_10150478145458416_657193415_8698900_1694836844_n

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin son dönemlerde Müdürlük olarak büyük hizmetler sunduklarını belirterek olimpik yüzme havuzunun önümüzde ki günlerde resmi açılışı olacağını şu an itibari ile  havuzda teknik olarak bir sıkıntının bulunmadığını açıkladı.

Çetin ; Karabüksporun Süper Ligde karşılaşmalarını oynadığı Dr Necmettin Şeyhoğlu stadyumunun da yine Kardemir Karabükspor tarafından istendiğini konunun Genel Müdürlüğe intikal ettirildiğini de anımsatarak,” Gerekli protokoller yapıldı,Genel Müdürlüğümüzün Hukuk dairesi incelemelerini yapıyor, ancak 3 yıllığına kiralanması konusunda ön görüş birliği var, protokol çalışmalarımız şu an devam ediyor, Hukuk dairemizde olumlu görüş verdiğinde bir protokolle stadyumu Karabükspora devredeceğiz” dedi.

Çetin İl Müdürlüğü olarak 24 saat çalıştıklarını belirterek en çok yatırımlarımız bizim Müdürlüğümüzde, Gençlik ve Spor alanında. Öğlebeli Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor, Soğuksu’daki Kapalı Spor salonumuzun inşaatı devam ediyor. Sizlerin de yakinen takip ettiği Kapalı Yüzme Havuzu için resmi açılış proramı düşünüyoruz,  Çok amaçlı spor salonu ile ilgili çalışmalar devam ediyor, bu arada stadyum bakımı ve diğer ilçelerde ki tesislerimizin bakımları kontrolleri sağlanıyor şeklinde bilgiler verdi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO