Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filmler Vatandaşla Buluştu

  Uluslararası Altın Safran

 

Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında bir haftadır devam eden yeşil çam klasiklerine vatandaşlarla beraber izleyen Ürkmezer; ’’Festivalimizin Korumanın Başkenti Safranbolu’muza yakışır bir şekilde tamamlanması için elimizden geleni yapıyoruz’’dedi.

Festival kapsamında Safranbolu’nun önemli değerlerinden biri olan ve festivalin yan teması’’Gazozuna Sinema’’ile bütünleşen bağlar gazozu ikramını gerçekleştiren ; ‘’Bağlar Gazozu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ayen biz 1978 den bu yana üretimini yaptığımız bağlar gazozunu yeni teknolojiyle beraber yeni yerimize taşıdık. Belediyemizin düzenlemiş olduğu festival programı kapsamında yan tema olan ‘’Gazozuna Sinama’’ bizim de seve seve katkı sağlayacağımız bir etkinlik oldu. Eski dönemlerde yazlık sinemalarda reklam filmimiz gösteriliyordu, yeniden o günleri canlandırıyor olmak bizleri çok mutlu etti. Bu vesileyle Belediyemize ve Festival Komitemize teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Safranbolu protokolü, Belediye personeli ve vatandaşlar ile birlikte alt teması ” Gazozuna Sinema” olan 18. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında Muallimler Birliğinde düzenlenen açık hava sinemasında Yeşilçam’ın ünlü filmlerinden ” Selvi Boylum Al Yazmalım’’ film gösteriminde bir araya geldiler.

Ürkmezer, 18. si’’ Düzenlenen  Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’’ yaklaşık bir haftadır devam etmekte , Muallimler Birliği binasında, tarihin yapı taşlarından olan’’ Selvi Boylum Al Yazmalım’’ film gösterimini  izlemek üzere Kaymakamlık  Belediye ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Türk sinemasısın klasikleşmiş eserleri şehrimizin farklı yerlerinde gösterimleri yapılıyor.  Nostaljik açık hava filmleri Sinema Genel Müdürlüğünün de katkılarıyla  devam edecek dedi.

Ürkmezer, Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali ismine yakışır bir şekilde devam ediyor. Sadece Türkiye’den değil orta Asya’dan Avrupa’ dan belgesel ve fotoğrafçılık alanına ilgi duyan birçok kişiyi ilçemize çekiyor. Bizler de Safranbolu Belediyesi olarak bölgemize katkı yaptığımız için kendimizi mutlu sayıyoruz dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO