DOLAR 19,0819 0.07%
EURO 20,5682 0.21%
ALTIN 1.210,55-0,10
BITCOIN 5321891,20%
Karabük
16°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Karabük ve Safranbolu Belediyelerinin Kar Küreme ve Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük ve Safranbolu Belediyelerinin Kar Küreme ve Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor

ABONE OL
18 Ocak 2022 15:52
Karabük ve Safranbolu Belediyelerinin Kar Küreme ve Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KARABÜK BELEDİYESİ KAR KÜREME ÇALIŞMALARI

Kar yağışının ardından Karabük Belediyesi ekipleri, ana arterler ve sokak aralarının trafiğe açık tutulması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için 2 greyder, 3 kar küreme ve 10 adet tuzlama aracı ile kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Karabük’te etkili olan kar yağışı sonrası, karla mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde devam ettiğini belirten, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışmalarına durmaksızın devam ediyorlar. Karla mücadele kapsamında ilk olarak Hastane bölgeleri, okullar bölgesi ve otobüs güzergâh yollarının ardından bütün mahallelerde Karabük Belediyesi olarak, halkımızın mağdur olmaması için karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir” dedi

Başkan Köse, Karla Mücadeleyi Yerinde İnceledi

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Safranbolu’da; Belediye Başkanı Elif Köse, beraberinde Başkan Yardımcısı Ha lil Bakkal ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Akgül ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin saha çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekiplerin, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Safranbolu’da kar yağışı beklendiğini açıklamasının ardından yol açmaya hazır hale geldiğine dikkat çeken Başkan Köse, yağışın yoğunlaştığı cumartesi gecesinden bu yana vardiyalı olarak durmadan çalıştıklarını belirtti. Başkan Köse, “Belediyemizin tüm araçları ve imkânlarını seferber etmiş durumdayız. Araçlarımızın tamamı mahallelerimizde çalışıyor. Yol açılırken kar yağışının devam etmesi nedeniyle, yollar yeniden karla kaplanıyor. Personelimiz, Safranboluluların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ilçe genelinde aralıksız olarak çalışmaya devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Çalışanlardan son durum ile ilgili bilgi alan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, onlara kolaylıklar diledikten sonra alandan ayrıldı.

.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Salih erdem

    Belediye nerelere hizmet götürüyor acaba, beşbinevler kilit, kayabaşı rezalet, şirinevler bile dolu, safranbolu zaten ayrı… her zaman böyle kar yağmıyor bütün kurumlar seferber olmalı…

    Cevapla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.