TIR Üzerinde ki brandayı toplarken otomobilin çarptığı sürücü hayatını kaybetti.. Aslen Karabüklü olan ve Bolu’nun Mudurnu ilçesinde park halindeki TIR’ın yanında brandayı katlamaya çalışan sürücü Semih Özeken, bir aracın çarpması sonucu yaşamını kaybetti..
Kaza, gece saat 00.30 sıralarında Mudurnu Yıldırım Beyazıt Mahallesi mevkisinde bulunan entegre fabrikasının önünde meydana geldi. Bolu’dan Mudurnu istikametine seyir halinde olan S.O. idaresindeki 14 AAU 095 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 78 DD 188 plakalı tomruk yüklü TIR’ın sürücüsü Semih Özeken’e çarptı. Fabrikaya yük boşaltmak için TIR’ın brandasını yola yakın noktada katladığı sırada otomobilin çarptığı öğrenildi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır Yaralanan Tır Sürücüsü Semih Özeken Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.. Karabüklü Genç Tır Sürücüsü Tüm Müdahaleye Rağmen Kurtarılamadı..