DOLAR 27,5696 0.48%
EURO 28,9975 0.73%
ALTIN 1.615,200,21
BITCOIN 758801-0,13%
Karabük
16°

AÇIK

16:17

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Altınöz: Biz 21 yıldır bu ülkede, eserlerimizle, yatırımlarımızla konuşuyoruz

Altınöz: Biz 21 yıldır bu ülkede, eserlerimizle, yatırımlarımızla konuşuyoruz

ABONE OL
14 Eylül 2022 00:41
Altınöz: Biz 21 yıldır bu ülkede, eserlerimizle, yatırımlarımızla konuşuyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti teşkilatı yatırımları inceledi

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Karabük’te yapımında son aşamaya gelen ve yapımı tamamlanan yatımları inceledi.

AK Parti teşkilatı, yapımı kısa sürede tamamlanacak olan Beşbinevler Ek Hastane Binası, 200 Evler sentetik çimli, 4 kulvarlı yürüyüş parkurlu Onur Sahasını, yapımı tamamlanan Safranbolu Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Çağrı İstasyonu, Safranbolu İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu ve Şehit Metin Arslan İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

AK Parti teşkilatı inceleme ve ziyaretleri esnasında Karabük İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İl Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Güven ile İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü İsmail Yıldırım’dan süren çalışmalara ilişkin istişareler gerçekleştirdi.

Beşbinevler Ek Hastane Binası’nın yakın zamanda hizmete açılacağı ifade edilirken, 200 Evler Onur Sahası’nın da kısa süre içerisinde faaliyete geçeceği bildirildi.

21 yıldır, yaptıkları hizmet, eser ve yatırımlarla konuştuklarını belirten Altınöz, Türkiye’de, Karabük’te, her projenin her eserin altında 21 yıldır AK Parti’nin imzasının olduğunun altını çizdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.